Начално училище “Св. Софроний Врачански” Враца

Актуално

Добре дошли отново в училище!

  16.09.2024 18:02

Веселото звънче прикани учениците отново в училище и дворът на НУ „Св. Софроний Врачански“- Враца грейна в празнична премяна.

Училището грееше, украсено с български шевици, а мънистата в нея бяха малките рецитатори от 3. в клас, които откриха празничния ден. Изкусните танцьори, ръководени от Геновева Спасова и талантливите вокалисти от училищния хор „Вълшебство“, поздравиха присъстващите и допринесоха за веселото настроение на деца и родители.

Г-жа Антоанета Сиракова – директор на НУ „Св. Софроний Врачански“-Враца, поздрави малките първокласници, които преминават за първи път училищния праг и приветства по-големите им приятели от втори, трети и четвърти клас, пожелавайки им да са здрави и упорити по пътя на знанието. Поздравления поднесоха д-р Владимир Христов – председател на ОС-Враца и г-жа Стела Димитрова – началник-отдел „Образование и здравеопазване“- Община Враца. Гости на празника бяха и г-жа Цветелина Цветкова – ст. експерт за ОНЕ, РУО-Враца, Цветомир Стоев – председател на УН и г-жа Нина Андреева – председател на ОС към училището.

За да е здрава и успешна новата 2024/2025 учебна година, отец Галин Славков отслужи празничен водосвет и пожела много успехи на малките ни ученици.